családinyár

Állandó családi programok

A Körösök-völgyében  és a legendák földjén számtalan, érdekesebbnél érdekesebb látnivaló és program várja a térségbe látogató turistákat.

Tessedik Kincse nyomában

A Tessedik kincse nyomában egy nyomozós, kincskeresős kalandjáték Szarvas csodálatos belvárosában. Tessedik Sámuel elfeledett kincsét kell megtalálnia a résztvevőknek egy régi térkép,  és egy mindenféle érdekes tárgyakat tartalmazó kincskereső zsák segítségével. Merre tovább? Ez a kérdés.  Izgalmas közösségi élmény turistáknak, családoknak, barátoknak, akár cégek számára is csapatépítés gyanánt. Az oldalon további közösségi játékok is elérhetőek.

Látnivalók

A Körösök-völgyében  és a legendák földjén számtalan, érdekesebbnél érdekesebb látnivaló és program várja a térségbe látogató turistákat.

clyde-1

Körös-Maros Nemzeti Park

Szarvas

Az ide látogatók testközelből ismerhetik meg a Kárpát-medencében egykor és ma honos állatfajokat. A Csáky-kastély egykori kertjében, az évszázados fákkal teli Anna-ligetben elterülő bemutató komplexum a gyermekek kedvence.

letöltés

miniMagyarország

szarvas

A miniMagyarország Közép-Európa egyik legnagyobb makettparkja, mely Szarvason az Arborétum mellett található. Az interaktív kisvasúttal a park az egész család számára kitűnő kikapcsolódást jelenthet.   

letöltés (1)

Sörfőzde

Békésszentandrás

A Szent András Sörfőzde  története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Főzdénk egykori alapítóiegy hirtelen ötlettől vezérelve vágtak bele a sörkészítésbe Első  sörük mindössze egy tíz napos tréning után készült el

rólunk

Elérhetőségek:

+36 70 741-7810